Skip to content Skip to footer
“Nu știu cum, dar viața noastră avea să se împartă de acum încolo în două: înainte de Istrița și după Istrița. După, fiecare avea să plece, unde avea să plece. Dar între cele două etape noi trăisem cu toții împreună o minunată și ultimă poveste” - așa descria Inginera Margareta (Georgescu) Amza experiența perioadei de practică la Istrița în cartea sa “Simfonia bucolică”.

Activitatea de cercetare

Catedra de Pomicultură și Centrul de Cercetare pentru Pomicultură integrată desfășoară, alături de colectivul Stațiunii Didactice de Cercetare și Dezvoltare Pomicolă Istrița, activități de cercetare pe teme care vizează studiul, testarea și îmbunătățirea soiurilor de pomi fructiferi, în conformitate cu cerințele aferente Programului Național de Dezvoltare Rurală.

Te așteptăm să continui alături de noi tradiția unei experiențe complete de învățare! Dacă ești student în cadrul USAMV București, îți poți desfășura stagiul de practică în cadrul Stațiunii Didactice de Cercetare și Dezvoltare Pomicolă Istrița, alături de specialiștii noștri.

Pentru mai multe informații, completează formularul de mai jos!