Skip to content Skip to footer

www.istrita.ro este un site al UNIVERSITĂȚII DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița. Accesarea și folosirea acestui site implică acceptarea Termenilor și Condițiilor prezentate în cele ce urmează. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a acestui site, vă recomandăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm nu folosiți acest site.

Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări prezentelor secțiuni ale Termenilor și Condițiilor, precum și structurii site-ului, fără o notificare prealabilă. Acest document face referire și stabilește reguli pentru site-ul www.istrita.ro și nu are niciun efect asupra altor site-uri către care putem avea trimiteri sau din care se face trimitere către www.istrita.ro.

Conținutul site-ului www.istrita.ro nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând, dar nelimitându-se la forma electronică, fără permisiunea anterioară scrisă a UNIVERSITĂȚII DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița. UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița nu este responsabilă pentru posibilele prejudicii aduse prin folosirea neautorizată a informațiilor de pe site-ul www.istrita.ro.

UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița își rezervă dreptul de a face modificări în materialele și conținutul site-ului www.istrita.ro, în funcție de schimbările ce au loc cu privire la produsele din portofoliul companiei. UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița nu își asumă responsabilitatea pentru veridicitatea informațiilor furnizate de terțe părți pe site-ul www.istrita.ro.

UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița nu își asumă responsabilitatea pentru posibilele daune sau viruși care ar putea să dăuneze computerului dumneavoastră sau altor bunuri în urma accesării sau utilizării acestui site.

Persoanele cu vârsta sub 18 ani, deși nu pot fi împiedicate să navigheze pe site-ul www.istrita.ro, nu dețin dreptul de a trimite sau posta informații de orice natură pe acest site. Site-ul www.istrita.ro nu este destinat persoanelor cu vârsta sub 18 ani. Orice operație efectuată pe site va fi executată de reprezentantul legal al minorului.

Orice date cu caracter personal, precum numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastră pe care o transmiteți pe site prin poșta electronică sau prin altă modalitate, vor fi folosite în conformitate cu Politica de Confidențialitate. Orice alt fel de date sau materiale pe care le veți transmite pe acest site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

  1. DEFINIȚII

   Utilizator, user – orice persoană fizică sau juridică care intră pe site-ul www.istrita.ro și utilizează conținutul acestuia, acceptând clauzele specifice site-ului prezentate în secțiunea Termeni și Condiții.

   Cumpărător – persoană fizică (cu vârsta de peste 18 ani) / persoană juridică/ entitate juridică care efectuează o comandă online
   Cont – secțiune din prezentul magazin online al cărei acces necesită o adresă de email validă (user) și o parolă aferentă. Contul permite Cumpărătorului să își seteze propriile adrese de livrare favorite, liste de produse favorite, să își păstreze recenziile realizate, să aibă un istoric al Comenzilor efectuate etc.
   Produse și Servicii – orice produs sau serviciu menționat în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Clientului.
   Site, Magazin – magazinul online găzduit la adresa web www.istrita.ro, inclusiv toate subdomeniile, paginile și subpaginile acestuia.
   Comandă, Comanda online – un document electronic având ca părți un Vânzător și un Client, prin care Clientul își exprimă opțiunea de a cumpăra anumite Produse și/sau Servicii oferite de Vânzător și de a plăti ulterior contravaloarea acestora.
   Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri și/sau Servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.
   Bunuri – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.

   Vânzător – UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița.
   Contract – o Comandă la distanță, confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vândă și să livreze Produsele și/sau Serviciile iar Clientul este de acord să achiziționeze, să primească și să facă plata acestor Produse și/sau Servicii.
   Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Bun de către UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.
   Document – prezentele Termene și Condiții
   Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și a Serviciilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.
   Curier – entitate de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid.
   Conținut:
   – toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
   – conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
   – orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
   – informații legate de Bunurile/Serviciile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă;
   – date referitoare la Vânzător sau alte date privilegiate ale acestuia.

  1. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ
   Conținutul site-ului www.istrita.ro (imagini, texte, elemente grafice, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci inregistrate) este proprietatea exclusivă a UNIVERSITĂȚII DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița și este protejat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.
   Folosirea fără acordul UNIVERSITĂȚII DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița a oricăror elemente din cele precizate mai sus se pedepsește conform legislației aflate în vigoare. Logo-ul unității este o marcă înregistrată și aparține UNIVERSITĂȚII DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița. Faptul că Site-ul www.istrita.ro utilizează un nume sau logo de marcă înregistrată nu constituie reclamă pentru compania respectivă. UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița nu își asumă responsabilitatea pentru pagubele apărute prin folosirea conținutului Site-ului.
   Cumpărătorul poate copia, transfera și/sau utiliza Conținut numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu intră în conflict cu prevederile Documentului.
   Niciun Conținut transmis către Cumpărător, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare și/sau vizualizare nu constituie o obligație contractuală din partea Vânzătorului care a mijlocit transferul de Conținut, în cazul în care aceasta există față de respectivul conținut.
   Este interzisă orice utilizare a Conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care îl însoțește, în cazul în care acesta există.
  1. CREAREA UNUI CONT

   Pentru utilizarea serviciului de comandă online, vă angajați să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare ca utilizator.
   În situația în care observăm că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul, pe o perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului, fără nicio notificare prealabilă.

   Pentru crearea unui Cont pe site-ul www.istrita.ro, Utilizatorul este obligat să folosească o adresă de e-mail validă și o parolă aferentă. Cu ajutorul ambelor date se va putea apoi loga în Cont. www.istrita.ro permite doar înregistrarea persoanelor care au vârsta de minimum 18 ani.
   Prin înregistrarea ca membru vi se va solicita să alegeți un nume de utilizator și o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.
   UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița poate refuza cererea de înregistrare a Utilizatorului în situațiile în care constată că acesta a utilizat informații neconforme cu realitatea sau folosește serviciile site-ului într-un mod care contravine prezenților Termeni și Condiții.

  1. COMANDA

   Puteți face o comandă de pe site-ul nostru prin intermediul formularului de comandă.

   Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adăugarea Bunurilor dorite în coșul de cumpărături, urmând a finaliza Comanda efectuând plata prin una dintre modalitățile indicate expres. Adăugarea unui Bun în coșul de cumpărături, în lipsa finalizării Comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi.

   Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii, inclusiv faptul că are vârsta minimă de 18 ani necesară pentru a achiziționa în mod legal produsele comercializate. Comenzile plasate în afara programului, în zile de weekend sau în zile nelucrătoare (sărbători legale) vor fi procesate și pregătite pentru Livrare începând cu următoarea zi lucrătoare.
   Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași ca a unui contract valabil încheiat.

   De asemenea, Cumpărătorul, prin trimiterea Comenzii, își dă acordul privind utilizarea datelor sale personale de către Vânzător. Vânzătorul va procesa aceste date personale cu scopul exclusiv de a procesa comanda inițiată de Cumpărător și de a păstra legătura cu acesta privind informații despre comanda sa.
   Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul se declară de acord ca un reprezentant al UNIVERSITĂȚII DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița să îl contacteze prin una dintre metodele de comunicație convenite de către Părți (e-mail sau telefon) pentru confirmarea personală a Comenzii, dacă acest lucru este stabilit la un moment dat ca fiind necesar de către Vânzător.

   UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița poate refuza livrarea unei comenzi fără a exista obligații între părți și fără ca o parte să poată pretinde daune, pentru următoarele tipuri de situații:

   • Tranzacție online nereușită;
   • Situații în care un anumit produs apare pe site cu date incorecte (legate de disponibilitate, preț, detalii produs ș.a.);
   • Neacceptarea tranzacției de către banca Vânzătorului sau a Cumpărătorul;
   • Date incomplete sau incorecte furnizate de Cumpărătorul;
   • Activitatea Clientului poate produce daune Site-ului sau partenerilor UNIVERSITĂȚII DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița;
   • Livrări consecutive eșuate;
   • Alte motive obiective: în cazul în care există suspiciuni cu privire la metoda de plată.

   În cazul în care o Comandă plasată de către Cumpărător nu poate fi livrată de către Vânzător, ne obligăm să informăm Cumpărătorul asupra acestui fapt imediat ce se constată imposibilitatea livrării și să returnăm în contul specificat de acesta contravaloarea Comenzii (valabil doar în cazul în care Cumpărătorul a achitat deja Comanda respectivă). Returnarea se va face în termen de maximum 10 zile lucrătoare de la data la care Cumpărătorul și-a exprimat intenția de a-i fi returnată contravaloarea Comenzii prin telefon și/sau email.

   Ne dorim ca dumneavoastră să fiți pe deplin mulțumit de produsele noastre, însă dacă se întâmplă să nu fiți încântat de produsele noastre, aveți posibilitatea de a returna produsele in aceeasi forma in care au fost receptionate, iar noi vă vom înapoia contravaloarea lor.
   Legislația română prevede: Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea Bunului.
   Clienții www.istrita.ro pot returna produsele cumpărate: în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalități și fără invocarea unui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala furnizorului. UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița va înapoia contravaloarea produselor returnate în cel mult 15 de zile de la data denunțării în scris a contractului.
   Returnarea produselor se face obligatoriu doar după ce ne-ați notificat în scris, pe email. Ne rezervăm dreptul de a nu accepta primirea coletelor retur fără notificare scrisă în prealabil.
   „Cumpărătorii” sunt persoanele fizice. Cumpărătorii cu personalitate juridică nu au dreptul să denunțe unilateral contractul, legislația în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

  1. REDUCERI, DISCOUNTURI, VOUCHERE

   Orice tip de reducere, indiferent de tip (fie prin cod de voucher, fie prin puncte de fidelitate transformate de către Client în reduceri efective), poate fi aplicat în limitele anunțate de Vânzător atât prin intermediul site-ului, cât și prin alte surse de informare în masă (reclame, bannere, campanii social media etc.). Produsele care vor beneficia de discount universal oferit de Vânzător vor fi marcate sugestiv, prin indicarea valorii în lei a discountului sau, după caz, prin indicarea procentului de discount aplicat. Clientul va putea vizualiza atât prețul vechi, la care s-a aplicat reducerea, cât și prețul nou, rezultat în urma discountului. Reducerile se vor aplica în limita stocului disponibil, perioada în care este valabilă reducerea fiind exclusiv la alegerea Vânzătorului.

  1. LIVRARE

   Comanda efectuată cu plata prin transfer bancar se va livra după ce Vânzătorul are confirmarea plăţii, conform datelor din factura proformă
   Vânzătorul se obligă să livreze Bunurile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător prin intermediul partenerului de curierat agreat.
   Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.
   La livrare, produsele vor fi verificate de către client, care este responsabil de realizarea recepției acestora în prezența reprezentantului transportatorului. După realizarea recepției produselor, Cumpărătorul are obligația de a semna fișa de livrare.
   Vânzătorul va efectua livrarea Bunurilor numai pe teritoriul României.
   Vânzătorul își rezervă dreptul de a nu accepta livrări către anumite adrese.

  1. PREȚUL SERVICIILOR ȘI/SAU PRODUSELOR

   Prețul final plătit de Cumpărător este format din prețul Bunului + cheltuielile de expediție și/sau încasare aferente. Toate prețurile aferente Bunului comercializat prin intermediul site-ului www.istrita.ro sunt exprimate in Lei si conțin T.V.A. Prețul Bunurilor poate fi micșorat, după caz, prin aplicarea de discounturi, dacă acestea sunt aplicabile.

   Prețurile Bunurilor afișate în cadrul site-ului www.istrita.ro includ T.V.A. conform cu legislația în vigoare.
   Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul emite către Client o factură pentru Bunurile livrate, obligația Clientului fiind aceea de a furniza toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare. Plata Comenzii se poate face prin ramburs la curier (fie cash sau cu cardul) sau online cu cardul.

  1. POLITICĂ COOKIE-URI

   Cookie-urile sunt mici fişiere de text ce pot fi utilizate de către site-urile web pentru a face utilizarea lor mai eficientă. Acest Site utilizează diferite tipuri de cookie-uri. Unele cookie-uri sunt plasate de către servicii părţi terţe care apar pe paginile noastre.

   Site-ul folosește următoarele tipuri de cookie-uri:
   – Necesare (obligatorii pentru funcționarea optimă a Site-ului)
   – Preferințe (asigură afișarea conținutului și funcționarea anumitor secțiuni din Site la modul preferat de Utilizator)
   – Statistice (ajută Vânzătorul să obțină indici anonimi de trafic și de performanță, precum nr-ul de vizualizări ale unei pagini).
   – Marketing (utilizate pentru a-i urmări pe Utilizatori de la un site la altul. Intenţia este de a afişa anunţuri și reclame relevante pentru Utilizator).

  1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

   Simpla vizitare a site-ului www.istrita.ro nu implică colectarea de informații personale, însă anumite servicii sau funcționalități ale site-ului necesită furnizarea anumitor informații personale ale Utilizatorului
   Datele furnizate de Cumpărător Vânzătorului sunt confidențiale. Ele vor fi puse la dispoziție doar a acelor Parteneri fără de care Comanda lansată de Cumpărător nu ar putea fi altfel procesată (de exemplu Curieri sau Procesatori de Plăți Online). UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița nu își asumă răspunderea cu privire la modul în care Partenerii procesează la rândul lor datele personale ale Utilizatorului și/sau Cumpărătorului.
   Prin completarea datelor în formularul de Comandă, Cumpărătorul declară și acceptă necondiționat că datele sale personale să fie incluse în baza de date a Vânzătorului și își dă acordul expres și neechivoc că toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către Vânzător.

   Informațiile de orice natură furnizate de către Cumpărător Vânzătorului, vor rămâne în proprietatea Vânzătorului, conform legislației în vigoare. Cumpărătorul sau Utilizatorul are dreptul de a solicita ștergerea informațiilor sale cu caracter personal din bazele de date ale Site-ului după ce procedura de Comandă s-a încheiat. În acest caz, Clientul poate trimite un email la adresa pepinieraistrita@yahoo.com prin care să solicite ștergerea datelor sale personale din bazele de date ale Site-ului.
   UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița colectează prin Site și folosește date personale și în scopuri de marketing, statistică și publicitate (cele mai noi oferte speciale și reduceri sau despre disponibilitățile anumitor produse), însă doar în condițiile și limitele aprobate de Utilizator. În caz contrar, datele personale ale Utilizatorului vor fi folosite de către Vânzător exclusiv în scopuri legate de Comenzi, nu și pentru activități de maketing și date statistice.

   UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița se angajează să nu distribuie datele personale ale Cumpărătorilor sau Utilizatorilor către terțe părți fără a obține înainte acordul acestora în legătură cu acest lucru. În cazuri excepționale, Vânzătorul ar putea fi nevoit să dezvăluie datele personale ale Cumpărătorilor/ Utilizatorilor, urmând procedura stabilită de lege, la solicitarea unei instituții sau a unei autorități publice (mai ales de la organele responsabile cu securitatea națională și combaterea infracțiunilor).

   Cumpărătorii/ Utilizatorii pot solicita informații suplimentare despre Politica de Confidențialitate a www.istrita.ro prin trimiterea unui email la adresa pepinieraistrita@yahoo.com. Un reprezentant al UNIVERSITĂȚII DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița va răspunde solicitărilor.

   Tipuri de date colectate
   Prin Site colectăm următoarele date cu caracter personal, necesare Procesării Comenzilor:
   – Nume și prenume
   – Adresă completă
   – Date de contact (nr. telefon, adresă de email)
   – Date bancare (dacă se optează pentru plata online, cu cardul)
   După caz, la alegerea Utilizatorilor / Cumpărătorilor, Vânzătorul poate folosi datele personale ale acestora pentru a le trimite prin email informări de tip marketing.

   Protecția datelor
   Datele personale ale Utilizatorilor și/sau Cumpărătorilor sunt stocate în bazele de date ale Site-ului și sunt oferite spre acces doar persoanelor/sistemelor autorizate de Vânzător pentru a procesa comanda și/sau, dacă este cazul, persoanelor/sistemelor autorizate să desfășoare campanii de marketing email. Accesul la bazele de date se face cu user și parolă, în condiții de securitate. Serverul pe care este hostat Site-ul utilizează măsuri de securitate menite să protejeze bazele de date ce conțin date cu caracter personal de atacuri cibernetice sau de intervenții din partea persoanelor neautorizate. UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița ia toate măsurile pentru ca datele personale ale Utilizatorilor și/sau Cumpărătorilor să fie procesate și stocate în condiții optime de siguranță, însă riscul de scurgere de informații este întotdeauna prezent. Utilizatorii și/sau Cumpărătorii își oferă acceptul privind prelucrarea datelor personale prin intermediul Site-ului cunoscând și acceptând acest risc.

  1. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ
   • Dreptul de acces (Conform art. 15 din GDPR) înseamnă că aveți dreptul de a obține o confirmare din partea noastră că prelucrăm sau nu datele cu caracter personal care vă privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la informații privind modalitatea în care sunt prelucrate datele.
   • Dreptul la portabilitatea datelor (Conform art. 20 din GDPR) se referă la dreptul de a primi datele personale într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, și la dreptul ca aceste date să fie transmise direct altui operator, dacă acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.
   • Dreptul la opoziție (Conform art. 21 din GDPR) vizează dreptul de a te opune prelucrării datelor personale atunci când prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini care servește unui interes public sau când are în vedere un interes legitim al operatorului. Atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, ai dreptul de a te opune prelucrării în orice moment.
   • Dreptul la rectificare (Conform art. 16 din GDPR) se referă la corectarea, fără întârzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
   • Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) (Conform art. 17 din GDPR) înseamnă că ai dreptul de a solicita să îți ștergem datele cu caracter personal, fără întârzieri nejustificate, în cazul în care se aplică unul dintre următoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; îți retragi consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; te opui prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale; datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale.
   • Dreptul la restricționarea prelucrării (Conform art. 18 din GDPR) poate fi exercitat în cazul în care persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegală, iar persoana se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea; în cazul în care UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; în cazul în care persoana s-a opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei respective.
   • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri.
   • Dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere– Lista autorităților.
   • Dreptul de a se adresa justiției.
  1. RETURNARE PRODUSE
   UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița face toate eforturile pentru a se asigura că Bunurile livrate în Comandă sunt de cea mai înaltă calitate. Totuși, dacă Cumpărătorul are probleme cu Bunurile comandate și dorește să le returneze, ne poate contacta la adresa de email pepinieraistrita@yahoo.com sau la nr. de telefon 0238545566. Un reprezentant al UNIVERSITATĂȚII DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița va răspunde solicitărilor sale.
  1. FORȚA MAJORĂ
   Niciuna dintre parți nu poate fi trasă la răspundere pentru neexecutarea (total sau parțial) sau pentru executarea cu întârziere a obligațiilor sale, dacă acestea au fost cauzate de forță majoră. Părțile se vor anunța reciproc despre cazul specific de forță majoră și se vor lua toate măsurile necesare în vederea limitării consecințelor evenimentului.
   Dacă în termen de 15 zile evenimentul de forță majoră nu încetează, părțile au dreptul de a anula Comanda fără pretinderea de daune-interese, forța majoră urmând a fi apoi probată conform legislației în vigoare.
  1. RĂSPUNDERE

   Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al utilizării Bunurilor și Serviciilor după livrare, în special pentru pierderea, distrugerea sau pentru folosirea Bunurilor în mod defectuos sau neresponsabil. 
   Prin crearea și utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumpărătorul își asumă răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (adresă de email și parolă) și pentru gestionarea accesării Contului. În măsura permisă de legislația în vigoare, Utilizatorul/ Cumpărătorul este responsabil de activitatea derulată prin intermediul Contului său.

   Prin crearea Contului și/sau utilizarea Conținutului și/sau plasarea Comenzilor, Utilizatorul/ Cumpărătorul acceptă integral și fără echivoc Termenii și Condițiile Site-ului în ultima versiune actualizată, care este comunicată în cadrul Site-ului, existentă la data creării Contului și/sau utilizării conținutului și/sau la data plasării Comenzii.
   Ulterior creării Contului, utilizarea Conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și Condițiilor Site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului.

   Termenii și Condițiile Site-ului pot fi modificați oricând de către UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița, aceștia fiind opozabili Utilizatorilor/ Cumpărătorilor de la data afișării în Site. Acceptarea Termenilor și Condițiilor Site-ului se confirmă prin simpla utilizare a Site-ului și a Serviciilor oferite de acesta. Dacă un Utilizator / Cumpărător nu este de acord cu prezenții Termeni și Condiții, acesta nu trebuie să continue să utilizeze Site-ul www.istrita.ro. În cazul în care orice dispoziție a acestor Termeni și Condiții se consideră nevalabilă în conformitate cu legea aplicabilă, o astfel de neaplicabilitate sau nulitate nu va face ca acești Termeni și Condiții să fie inaplicabili sau invalizi în ansamblul lor. Vor fi eliminate doar prevederile considerate nevalide, fără a afecta însă prevederile rămase.

 1. SOLUȚIONAREA CONFLICTELOR

  Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legislația română în vigoare. Orice conflict apărut între UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI – Stațiunea Didactică de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Pomicultură Pietroasa-Istrița și Cumpărători / Utilizatori va fi rezolvat, preferabil, pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, prima cale de soluționare este medierea, în condițiile legii, iar dacă aceasta eșuează se apelează la instanțele românești competente de la domiciliul Cumpărătorului / Utilizatorului.